Tourspel 2021

Zaterdag 26 juni 2021 begint de Tour de France van dit jaar. Ook dit jaar organiseert TWC ’t Verzetje een Tourspel. Via de besloten kanalen (nieuwsbrief, Facebookgroep, WhatsApp en Stravaclub) kunnen leden zich aanmelden voor de Tourpoule. Deelname is gratis.

🏆 Er zijn prijzen voor de top3 én voor de pechvogel.

Tour de France 2021

Tourspel 2020 – Finish, wat een ontknoping!

Het zit erop…..een enerverend slot van de Tour de France en een even zo enerverend slot van het TWC ’t Verzetje Tourspel 2020. Wij feliciteren onderstaande winnaars die de gewonnen bedragen ontvangen in waardebonnen van fietsspeciaalzaak Ouwerling uit Huissen:

1e plaats: Ad van den Born € 45,-

2e plaats: Daan Degen € 35,-

Gedeeld 3e en 4e plaats: Mark Kuster en José Peters. Beide € 20,-

5e plaats: Tesse Danen € 10,-

Plaats 45 (Jubileumprijs) TWC ’t Verzetje.

Iedereen bedankt voor zijn en haar deelname en hopelijk tot in 2021.

Nog 1 week te gaan!

Een rustdag in de Tour, en dus ook in het tourspel. Het wordt ontzettend spannend, de eerste 12 zitten op dit moment binnen de 100 punten van elkaar. Wetende dat aan de eindstreep heel veel bonuspunten te verkrijgen zijn kan het nog alle kanten op. Aan de onderzijde van het klassement is wel een beetje duidelijk wie de rode lantaarn gaat worden, maar is de strijd om de felbegeerde 45e positie (jubileumprijs) nog lang niet beslist.

We zijn gestart! 

Met een record aantal deelnemers van 47 zijn we gestart met ons Tourspel 2020. We hopen op 3 geweldige weken met veel strijd en dat de beste mogen winnen. Door het bestuur zijn (met een knipoog naar ons 45-jarig jubileum) de volgende prijzen beschikbaar gesteld:

– 1e prijs Plaats 1 in het eindklassement € 45,-

– 2e prijs Plaats 2 in het eindklassement € 35,-

– 3e prijs Plaats 3 in het eindklassement € 25,-

– 4e prijs Plaats 4 in het eindklassement € 15,-

– 5e prijs Plaats 5 in het eindklassement € 10,-

– 6e prijs Plaats 45 (Jubileumprijs) in het eindklassement (Prijs nog te bepalen)

– 7e prijs Plaats 47 (Rode Lantaarn) in het eindklassement € 5,-

 

Tourspel 2020

Elk jaar organiseren we een Tour de France Tourspel voor onze leden.  En hoe spannend gaat het worden in 2020. Gaat het blok Jumbo Visma inderdaad het blok van Ineos aan barrels rijden? In de Tour de L’ain bleken serieuze haarscheuren in de ploeg van Bernal te komen en was Jumbo Visma superieur. Of is de geel zwarte brigade te vroeg in vorm.

Al enige jaren wordt onder de leden zeer fanatiek dit Tourspel gespeeld. Voor aanvang van de Tour de France worden 15 namen op een lijst geplaatst waarbij een ieder zijn tactiek kan bepalen qua sprinters, berggeiten en allrounders. Aan het eind van de Tour wordt het eindklassement opgemaakt. Door de bijzondere telling is het tot op het laatste moment super spannend en worden er leuke prijzen ter beschikking gesteld. Voor de toppers maar ook voor de rode lantaarndrager.

Leden van TWC ’t Verzetje kunnen deelnemen via de verspreide uitnodiging. Je vindt deze o.a. terug in de nieuwsbrief van augustus.

 

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten