Strava Klimmerstrofee

2018 – ‘Vliegende start’

De ‘Strava Klimmerstrofee’ bestaat uit 3 klimtijdritten, die gezamenlijk een competitie vormen.

Strava

 

Wat is Strava?
Strava biedt de mogelijkheid om gereden fietstochten te delen met je vrienden. Elke tocht bestaat uit één of meerdere segmenten. Een segment is een (deel van een) fietstocht. Voor elk segment houdt Strava bij wie dat segment het snelst gereden heeft in de vorm van een klassement. Strava maakt per club (en geslacht, leeftijdscategorie) een klassement aan voor een segment.

 

TWC ’t Verzetje op Strava

TWC ‘t Verzetje is een club op Strava  waaraan alle leden van TWC ’t Verzetje lid kunnen worden. Hier kun je onze  club vinden. Op deze plek kun je van je clubgenoten zien waar ze gefietst hebben, met wie, hoe ver en hoe hard. Tevens kun je elkaar complimenten geven voor de ritten die je hebt afgelegd en opmerkingen plaatsen. Veel leden vinden het hartstikke leuk om op die manier contact te onderhouden met elkaar!

 

De beklimmingen in 2018

Dit jaar zijn drie mooie beklimmingen uitgekozen. Deze keer alle drie op schootsafstand van elkaar. Een ritje met alle drie de beklimmingen behoort zeker tot de mogelijkheden! Dit zijn ze:

De stuwwal van Berg en Dal biedt dit jaar samen met het glooiende landschap rondom Groesbeek het decor van de Klimmerstrofee. Op zoek naar meer uitdaging tijdens de training, wil je wat hoogtemeters maken of wil je gericht een segmentje ‘aanvallen’ De drie segmenten die dit jaar de Strava klimmerstrofee vormen zijn hier uitermate geschikt voor. Met een minimale afstand van 800m hebben we een uitdaging met inhoud.

Naast de lengte heeft ieder segment zijn eigen uitdaging. De start direct na het oversteken, een scherpe bocht of starten halverwege de klim. Wanneer zien we jouw inspanningen terug op Strava?!

 

 

Reglement

De volgende regels zijn van toepassing:

 • Om deel te nemen moet je lid zijn van TWC ’t Verzetje en daarmee ook lid op Strava
 • De segmenten moeten gereden zijn in de wedstrijdperiode die loopt van 1 maart 2018 tot 1 oktober 2018.
 • Je moet alle drie de segmenten gereden hebben om in aanmerking te komen voor het eindklassement
 • De renner of renster met overall de snelste tijd, heeft gewonnen
 • We beginnen met 2 categorieën: Dames en Heren. Daarbij maken we vooralsnog geen onderscheid tussen licentiehouders en niet-licentiehouders.
 • Bij voldoende deelname kan besloten worden een nieuwe categorie in het leven te roepen (bijvoorbeeld: Jeugd, Junioren of Licentiehouders)
 • Prijsuitreiking is op de clubavond eind oktober
 • Fair play staat voorop: fietsen in een groep mag, achter de brommer fietsen mag, maar aan een brommer hangen is niet toegestaan
 • Organisatie is niet uitgesloten van deelname
 • Facebook
 • Twitter
 • Strava
 • Picasa
 • Ledenpagina Facebook

Op zondag 28 april organiseren we weer een prachtige toertocht rondom Nijmegen en het grensgebied met Duitsland. Zie voor meer info onderstaande link: twctverzetje.nl/toer/pukkeltoc…

Je kunt je nog steeds opgeven voor de voorjaarstrainingen. Start a.s. zondag 10 maart om 9.00uur. De weersvoorspellingen zijn redelijk en je leert ontzettend veel van onze super gemotiveerde trainers. Dus heb je interesse, meld je dan snel aan. facebook.com/twctverzetje/p…

Op zondag 10, 17 en 24 maart organiseren wij weer onze jaarlijkse voorjaarstrainingen voor de beginnende wielrenner. Voor meer info: m.facebook.com/story.php?stor…

Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019.

test Twitter Media - Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019. https://t.co/s6IaqfJSqK

Starttijd zondagsritten vanaf 28-10-2018. Komend weekend gaat de wintertijd in. Dat betekent traditiegetrouw ook dat de vertrektijd van de zondagsritten aangepast wordt. Vanaf a.s. zondag vertrekken we om 9.30 uur bij het clubhuis!