Geen activiteiten.

NK Tijdrijden Masters 2019

In 2019 zal het NK Tijdrijden niet door TWC ‘t Verzetje uit Bemmel worden georganiseerd.

NK Tijdrijden Masters 2018


 


Startlijsten NK Tijdrijden 2018 voor Masters 

De startlijsten zijn bekend.

We hebben de starttijden per categorie iets aan moeten passen, start eerste renner:
60+ = start: 10:00
50+ = start: 10:20
40+ = start: 11:30
30+ = start: 12:10
Vrouwen 30+: 12:55

Klik op jouw categorie en kijk wat jouw startnummer is.

Namens TWC ‘t Verzetje wensen wij jullie heel veel succes.

Op 16 september 2018 zal het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden voor Masters wederom in Bemmel worden verreden. Net als in 2016 ligt de organisatie van de nationale titelstrijd tegen de klok in handen van TWC ’t Verzetje. Het evenement wordt gecombineerd met het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden (OLKT), Dikke Banden Race en de Wielerronde van Bemmel.

In de laatste editie van het NK Tijdrijden voor Masters stonden in Bemmel ruim honderd renners aan het vertrek. Aankomend jaar wil de organisatie graag nog meer KNWU-licentiehouders in de Mastercategorieën 30+, 40+, 50+ en 60+ de gelegenheid geven om zich een jaar lang Nederlands Kampioen Tijdrijden te mogen noemen. Informatie omtrent de nationale strijd tegen de klok zal t.z.t. bekend worden gemaakt via www.nktijdrijden.nl.

Parcours

Hieronder is een interactieve plattegrond van het (voorlopige) 21 km lange parcours van het NK Tijdrijden 2018 te vinden. Deze route is DEFINITIEF!

De start en finish van het parcours zijn net als de vorige editie voor Café 61 aan de Dorpsstraat in Bemmel. Het parcours vervolgt zich via de Van Ambestraat naar de klinkers van de Cuperstraat. Aan het einde gaat het links af waar de de twee rondes over de Waaldijk beginnen. Deze rondes lopen van de kruising Teselaar-Waaldijk over de Waaldijk naar de kruising met Buitenpolder (ook bekend als de ‘Defensiedijk’) waar het parcours links af gaat. Aan het einde van deze polderdijk draait het parcours weer de Waaldijk op. Op de Waaldijk loopt het parcours vervolgens in eerste instantie voorbij Bemmel. Hier begint de tweede ronde over de dijk, waar men de dijk dus in de eerste rodne blijft volgen door links aan te houden. Wanneer de tweede ronde voltooid is gaat het parcours de dijk af. Hier worden de laatste honderden meters afgelegd door rechts af de Dorpsstraat te kiezen en vervolgen. De finish zal eveneens voor Café 61 aan de Dorpsstraat in Bemmel zijn.

Het parcours is ook via Strava te bekijken:

Inschrijven

De inschrijving voor het NK Tijdrijden Masters is geopend. Inschrijven doen licentiehouders via ‘MijnKNWU‘.

Bekijk hier het evenement op de website van de KNWU.

Licentie omgezet naar Amateur/Sportklasse?

Een korte toelichting over deelnemers die hun licentie onlangs hebben omgezet naar een Amateur- of Sportklasse-licentie:

Renners die over zijn gestapt van bijvoorbeeld een Elite-licentie naar een Sportklasse- of Amateur-licentie kunnen dit jaar gewoon deelnemen aan het NK Tijdrijden, mits 30+. Dit is door de KNWU zo vastgesteld.

Vragen over deze beslissing kunnen worden gesteld aan de KNWU via wedstrijden@knwu.nl. Informatie omtrent de organisatie en praktische zaken omtrent het NK Tijdrijden kunnen worden gesteld via wielerronde@twctverzetje.nl.


Bekijk ook:

» NK Tijdrijden keert in 2018 terug naar Bemmel

» NK Tijdrijden Masters 2016

NK Tijdrijden keert in 2018 terug naar Bemmel