Zondagochtend-rit

Starttijd zondagochtend:

Zomertijd 25 maart 2018 – 27 oktober 2018 9.00 uur
Wintertijd 28 oktober 2018 – 24 maart 2019 9.30 uur

 

TWC ‘t Verzetje heeft voor de senioren twee vaste dagen waarop je de mogelijkheid hebt om vanaf het clubhuis samen te fietsen. Een ervan is de zondagochtend.

 

Op zondagochtend heb je de gelegenheid om in groepsverband een rondje door de mooie omgeving te maken. Wij onderscheiden daarbij diverse groepen die, afhankelijk van hun snelheid, een eigen rondje rijden. Denk daarbij aan de toerrijders, de dames, de groep die een aardige snelheid ontwikkelt maar er geen wedstrijd van maakt, alsmede de wedstrijdrijders.. De afstand en de route varieert van 80-120 km en wordt vooraf bekend gemaakt.

 

Als de zomertijd begint starten onze zondagochtend-ritten om 09.00 uur en dat blijft zo tot de wintertijd weer ingaat. Als de wintertijd begint starten onze zondagochtend-ritten om 09.30 uur. Gedurende de winterperiode kan er dus gewoon gereden worden. Als de zomertijd weer begint starten we op de zondagochtend weer om 09.00 uur.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Pukkeltocht 2019 in de media. Schrijf 28 april in je agenda! . Foto: Splash Pictures facebook.com/twctverzetje/p…

Steunen jullie ons ook? Ieder lid van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Dus... rabobank.nl/lokale-bank/ma…