Zondagochtend-rit

Starttijd zondagochtend:

Zomertijd 28 maart 2020 – 24 oktober 2020 9.00 uur
Wintertijd 25 oktober 2020 – 28 maart 2021 9.30 uur

TWC ‘t Verzetje heeft voor de senioren twee vaste dagen waarop je de mogelijkheid hebt om vanaf het clubhuis samen te fietsen. Een ervan is de zondagochtend.

Op zondagochtend heb je de gelegenheid om met andere leden in groepsverband een rondje door de mooie omgeving te maken. Wij onderscheiden daarbij diverse groepen die, afhankelijk van hun snelheid, een rondje rijden. Denk daarbij aan de toerrijders, de dames, de groep die een aardige snelheid ontwikkelt maar er geen wedstrijd van maakt, alsmede de wedstrijdrijders. De afstand varieert van 80-120 km.

De toercommissie stelt een jaarprogramma samen. Daarop staat elke week een andere rit. Die routes zijn beschikbaar als GPX-bestand voor op je fietsnavigatie. De wegkapiteins per groep bepalen de te rijden route en kunnen daarbij gebruik maken van het jaarlijkse toerprogramma.

Als de zomertijd begint, starten onze zondagochtend-ritten om 09.00 uur en dat blijft zo tot de klok wordt verzet. Vanaf de wintertijd (24 oktober 2020) starten onze zondagochtend-ritten om 09.30 uur. Gedurende de winterperiode kan er dus gewoon in groepsverband gereden worden.

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten