Woensdagavond-rit

Starttijd woensdagavond:

maart – april 18.30 uur
mei – augustus 19.00 uur
september – oktober 18.30 uur

TWC ‘t Verzetje heeft voor de senioren twee vaste dagen waarop je de mogelijkheid hebt om vanaf het clubhuis samen te fietsen. Een ervan is de woensdagavond.

Op woensdagavond heb je de gelegenheid om in groepsverband een rondje door de mooie omgeving te maken. Wij onderscheiden daarbij diverse groepen die, afhankelijk van hun snelheid, een eigen (vast) rondje rijden van ongeveer 60-65 km. Denk daarbij aan de toerrijders, de dames, de groep die een aardige snelheid ontwikkelt maar er geen wedstrijd van maakt, alsmede de wedstrijdrijders.

Onze woensdagavondritten gaan vanaf maart weer van start,  om 18.30 uur. Vanaf de eerste woensdag in mei vertrekken we op woensdagavond om 19.00 uur en dat gaat door tot en met augustus. Zodra de eerste woensdag in september aanbreekt wordt de starttijd op de woensdagavond tot half oktober weer teruggezet naar 18.30 uur. Daarna zijn er vanwege de invallende duisternis op de woensdagavond geen clubritten meer. De clubritten op zondagochtend gaan dan wel gewoon door.

Onderstaande route geldt vaak als uitgangspunt:

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten