Pukkeltocht 2018

TWC ‘t Verzetje organiseert op zondag 29 april 2018 wederom de Pukkeltocht.

routestartfaciliteiteninschrijven kostencontact – foto’s 2017– foto’s 2018

Pukkeltocht 29 april 2018

Op zondag 29 april 2018 klimmen over “Pukkels” rondom Nijmegen en de Duitse grensstreek. Tivoli, de Zevenheuvelenweg, Klein Amerika en natuurlijk de Oude Holleweg om er maar een paar te noemen. Mooi is het zeker, uitdagend ook en vooral genieten van de natuur en de vergezichten, niet alleen op de heuvels, maar ook langs de Waal. Hier gaat ieder wielerhart sneller (van) kloppen. Dit jaar zal de Pukkeltocht op zondag 29 april 2018 verreden worden.


Afstanden
De tocht is volledig gepijld, waarbij je kan kiezen tussen de afstanden 60, 90 en 120 km.

 

Route
Je kunt even warm fietsen op de Waaldijk naar Nijmegen. Daarna rijd je via de Ooij en Beek naar enkele pittige klimmetjes in Berg en Dal. Via het Heumens Bos in de omgeving van Nijmegen rijd je naar de mooie heuvels van Klein America in Groesbeek.

Het rustpunt voor alle routes is bij Café Restaurant de Oude Molen in Groesbeek.

Na de pauze ga je, afhankelijk van de gekozen afstand, via het Duitse Reichswald, waar je in een prachtige natuur de bekende “Pukkels” moet beklimmen. In Beek is de Oude Holleweg een ware afsluiting van al het mooie klimwerk. De terugweg gaat via de Nijmeegse Waalbrug over de Waaldijk naar Bemmel.

 

Hoogteprofiel 60 km route, 470 hoogtemeters

Hoogteprofiel 60 km route, 562 hoogtemeters

Hoogteprofiel 90 km route, 590 hoogtemeters

Hoogteprofiel 90 km route, 748 hoogtemeters

Hoogteprofiel 120 km route, 670 hoogtemeters

Hoogteprofiel 120 km route, 998 hoogtemeters

Route als GPX-bestand ontvangen?
Wil jij als deelnemer van de Pukkeltocht de route graag als GPX-bestand ontvangen? Dat kan!
Op deze manier navigeer je eenvoudig door de route van de 60, 90 of 120 km.

Wat moet je hiervoor doen? Zorg dat je online hebt ingeschreven en mail vervolgens naar pukkeltocht@twctverzetje.nl met hierin je naam en de afstand die je gaat rijden.

Voor deelnemers zonder fietsnavigatie: geen nood. Alle routes worden ook nog volledig uitgepijld.

 

Klimmersbrevet
De afstand van 120 km telt mee voor het “Het Brevet des Cyclistes”. Voor meer informatie zie www.klimmersbrevet.nl.


Start & finish
Start en finish zijn bij het clubhuis van TWC ‘t Verzetje aan de Sportlaan 1B in Bemmel. Het clubhuis bevindt zich naast Sporthal De Bongerd, waar tussen 8.00 en 10.00 uur gestart kan worden. Het clubhuis zal tot 16.00 uur geopend zijn voor alle finishers.


View Larger Map


Faciliteiten

Voor het clubhuis is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Vooraf en na afloop kunnen deelnemers gebruik maken van gescheiden douche-, toilet- en kleedgelegenheid.

Deelnemers krijgen een consumptiebon die zowel bij start, pauzeplek als bij terugkomst te gebruiken is. Daarnaast zijn in het clubhuis en op de pauzeplek koffie, thee, frisdrank en versnaperingen aanwezig die tegen contante betaling kunnen worden betaald. Er kan in het clubhuis niet gepind worden!

 

Tijdens de toertocht kunnen deelnemers op de foto worden gezet door de fotograaf van Splash Pictures. Deelnemers kunnen worden vastgelegd bij de start én onderweg.

 

Inschrijving

Voorinschrijving is niet meer mogelijk. Dag-inschrijving is open voor iedereen. Ook als je geen lid van de NTFU of TWC ‘t Verzetje bent, is deelname mogelijk.


Dag-inschrijving is mogelijk op 29 april voor iedereen van 8:00 uur – 10:00 uur.
De organisatie maakt gebruik van Scan & Go.
Leden van TWC ‘t Verzetje kunnen zich zondag gratis inschrijven door hun NTFU ledenpas te laten scannen.


Kosten
Inschrijving kost € 8,00 (voor NTFU leden € 6,00) per persoon.
Leden van TWC ‘t Verzetje hoeven geen inschrijfgeld te betalen, maar dienen zich zondag dus wel in te schrijven.

Contact
Voor inlichtingen over deze tocht kun je contact opnemen met:

  • Nol te Braake 024-3 77 09 83 of 06-40 06 23 72
  • Frits Jansen 06-267 222 83

 

TWC ’t Verzetje organiseert jaarlijks een toertocht. In 2017 was dat de Omloop ’t Verzetje.

Bekijk hier de sfeerbeelden uit 2017.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019.

test Twitter Media - Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die  TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019. https://t.co/s6IaqfJSqK

Starttijd zondagsritten vanaf 28-10-2018. Komend weekend gaat de wintertijd in. Dat betekent traditiegetrouw ook dat de vertrektijd van de zondagsritten aangepast wordt. Vanaf a.s. zondag vertrekken we om 9.30 uur bij het clubhuis!

REMINDER JAARFEEST ZATERDAG 27 OKTOBER 2018. Aanstaande zaterdag sluiten we het wegseizoen officieel af met het jaarfeest. Tijdens het jaarfeest zullen alle clubkampioenen gehuldigd worden in het clubhuis.... facebook.com/22757462392273…

Afgelopen weekend was het wederom raak voor Verzetje-renner Jorrick Boshove! Na zijn overwinning in Hillegom wist hij afgelopen weekend zelfs een Amateur-klassieker op zijn naam te schrijven!... twctverzetje.nl/2018/10/twee-m…

Trots om als club zo'n groot mooi evenement te kunnen en mogen organiseren. Maar dat kan niet zonder vrijwilligers. Die verdienen wellicht een nog groter podium dan de deelnemers. Hulde! facebook.com/22757462392273…