Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zomerupdate Klimmerstrofee

In ‘Tandje hoger’ hebben jullie de eerste tussenstand kunnen lezen. Hierbij de zomerupdate. In ieder geval een update en ik hoop dat het met de zomer ook nog goed gaat komen 😉. In de standen zie je verbeteringen ten opzichte van de stand in het clubblad geaccentueerd. Hoe donkerder, hoe groter de verbetering!

Junioren

De stand is ongewijzigd, Simon gaat aan de leiding en Tirza volgt. Beiden hebben hun tijd op de Zijpenberg flink verbeterd. Verder hebben nog weinig junioren de klimmetjes gereden. Wellicht een leuke activiteit deze zomervakantie?

Dames

De tijden bij de dames zijn zo goed als ongewijzigd. Dus Bea, Ieke en Brigitte zijn 1, 2 en 3. Maar Denise heeft de Zijpenberg in een mooie tijd gereden en zou wel eens een gooi kunnen doen naar het podium!

Heren

Bij de heren leek het al gedaan. Tycho ging ruim op kop met 26 seconden voorsprong. Echter ene Henri geeft zich niet zomaar gewonnen en heeft net voor het opmaken van deze stand zijn tijden verbeterd. De rollen zijn nu omgedraaid en Henri gaat aan kop met 25 seconden voorsprong. Dat kan Tycho natuurlijk niet lang op zich laten zitten… Ruud staat nog steeds 3e. Johan, Remco en Joris hebben zich verbeterd, maar staan nog op dezelfde plek in het klassement. Zij worden gevolgd door Jos en Michiel die nu ook alle 3 klimmetjes hebben gereden. Verderop in de lijst staan nog genoeg kanshebbers voor een mooie klassering, maar je moet natuurlijk wel alle klimmetjes gereden hebben!

Tot slot

De Klimmerstrofee speelt zich dit jaar af op de Posbank en wel op de Rozenbos, de Zijpenberg en de Emmapiramide. Kijk op onze site onder activiteiten naar Strava Klimmerstrofee voor een route die vanaf het clubhuis over alle 3 klimmetjes gaat. Veel fietsplezier en geniet van een “schitterende Tour de Posbank”!

Categorie:

Deel dit bericht:

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.