Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Podiumplaatsen Hans van den Hengelcompetitie 2024 voor Pleun van Geelen, Linus Harbers en Tirza Verwijmeren

De Hans van den Hengelcompetitie is een laagdrempelige competitie voor jeugdwielrenners in de regio Midden-Nederland. Steeds meer leden van TWC ’t Verzetje doen mee aan deze competitie. In 2024 deden maar liefst 14 leden van ’t Verzetje ten minste één keer mee aan een wedstrijd binnen deze competitie.

Op zondag 22 september organiseerde WV Het Stadion in Utrecht de laatste wedstrijd binnen de Hans van den Hengelcompetitie 2024. Er werd deze dag een omnium verreden bestaande uit een tijdrit, een puntenkoers en een criterium. Verzetje-lid Timo Stoffels eindigde bij het omnium op de derde plaats in categorie 3.

Na de wedstrijd in Utrecht kon ook het eindklassement van de competitie opgemaakt worden. Drie leden van ’t Verzetje zijn dit jaar op het podium geëindigd. Pleun van Geelen won in categorie 2, Linus Harbers werd tweede in categorie 3 en Tirza Verwijmeren werd derde in categorie 5. 

De gehele uitslag van de Hans van den Hengelcompetitie 2024 is terug te vinden op http://knwumidden.nl/competities.

Op de foto: Linus Harbers en Pleun van Geelen werden allebei tweede in hun categorie bij de wedstrijd in Woerden op 7 september (foto: Ronny Harbers).

Deel dit bericht:

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.