Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inschrijving Koppeltijdrit 2024 geopend

Het wielerseizoen wordt traditiegetrouw afgesloten met de Koppeltijdrit in Bemmel. Ook op 13 oktober 2024 wordt de Koppeltijdrit in Bemmel weer verreden. De inschrijving is open voor iedereen, ook voor niet-leden. Jaarlijks zit de inschrijving altijd helemaal vol. Dat wil zeggen dat er telkens ruim 100 renners aan het vertrek staan.

Deze ochtend om 9:00 uur gaat de inschrijving voor de Koppeltijdrit open via deze pagina. De verwachting is dat de inschrijving ook dit jaar weer vol zal raken. Wees er dus op tijd bij!

Parcours

Het parcours zal dit jaar bijna hetzelfde zijn als vorig jaar, maar toch net even anders. De start zal in 2024 op de oude plek zijn, bij het begin van de Defensiedijk. Redenen voor het parcours dat net als in 2023 wederom heen en weer gaat over de Waaldijk zijn: meer betrokkenheid van deelnemers bij club(huis), geen last van pontje met op- en afrit, veiligere werkomgeving van organisatie bij finish, EHBO eerder te plekke en interessanter voor supporters om te komen kijken. 

Vrijwilligers

Om het evenement veilig en soepel te laten verlopen zijn er volop vrijwilligers nodig. Of dat er dit jaar voldoende gaan zijn is nog niet duidelijk. Wanneer er onvoldoende vrijwilligers geworven worden zal het evenement helaas alsnog niet doorgaan. Vrijwilligers wordt opgeroepen zich daarom tijdig aan te melden via twctverzetje.nl/aanmelden.

Inschrijven

De inschrijving is vanaf vandaag geopend. Inschrijven kan via deze pagina.

Website

Meer informatie over de Koppeltijdrit Bemmel vind je op www.koppeltijdrit.nl.

Categorie:

Deel dit bericht:

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.