Lid worden

Lid worden? Dat kan natuurlijk. Leuk!

Wij zijn een wielervereniging waarbij de positieve beleving van het fietsen centraal staat. Dat willen we samen doen, in groepsverband, in diverse groepen met hun eigen snelheid.

We hebben meer informatie over onze vereniging opgenomen in dit informatieboekje. Daarin lees je wat onze vereniging jou allemaal te bieden heeft en waaraan je deel kunt nemen: toerfietsen, deelnemen aan wedstrijden en/of (club)tijdritten om er enkele te noemen.

Er zijn ook verplichtingen, bijvoorbeeld het dragen van clubkleding (tegen een sterk verlaagde prijs verkrijgbaar) en het betalen van contributie. Als lid van onze vereniging verbind jij je ook als lid van de NTFU, waarbij je dan verplicht bent een verzekering af te sluiten. Wij hebben gedragsregels opgesteld om het fietsplezier te bevorderen en de veiligheid te waarborgen.

Voor de nieuwe contributieregels per 1 januari 2019 verwijzen wij jullie graag naar vaststelling all-in contributietarief per 1 januari 2019.

Ben je enthousiast geworden? Fiets een paar keer mee op de woensdagavond of zondagmorgen. Laat dat dan even weten via toercommissie@twctverzetje.nl.

En wil je (vervolgens) lid worden? Vul dan het  aanmeldingsformulier 2020 (A4 formaat) volledig in en stuur het op naar het op het formulier vermelde adres.

Wij heten je van harte welkom!

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten