Coronavirus

Het coronavirus heeft veel impact op ons allemaal. Dit geldt ook voor TWC ‘t Verzetje. Via deze pagina houden we je graag op de hoogte van de maatregelen die bij TWC ‘t Verzetje worden genomen.

Beste leden van TWC ‘t Verzetje,

Het coronavirus zorgt voor bijzondere omstandigheden die er op dit moment voor zorgen dat onze clubtrainingen voor senioren niet door kunnen gaan. Dit duurt minimaal tot en met 1 juli. Dit geldt ook voor ons clubhuis die gesloten blijft voor leden. Zodra er nieuws is over de periode hierna, verwerken we dat op onze website.

Op dit moment hebben we gelukkig een financieel gezonde club. De vaste lasten van de vereniging lopen door, zoals lidmaatschap KNWU en NTFU, bankzaken en verzekeringen. Welke gevolgen het coronavirus op de langere termijn heeft op onze vereniging, zowel financieel als organisatorisch, is op dit moment nog niet duidelijk.

De motivatie om weer samen te kunnen gaan trainen is enorm, zo merken we ook vanuit de leden. Zoals gezegd gaan de clubtrainingen tot en met 1 juli in ieder geval niet door. Als bestuur kijken we intussen naar allerlei alternatieve evenementen en initiatieven. Zo krijgt de jeugd wekelijks een opdracht per video, is er het jubileumklassement in het leven geroepen en worden er virtuele clubritten via Zwift verreden.

Ondertussen is zelf buiten fietsen toegestaan, mits jij je hierbij houdt aan de adviezen. Rijd dus het liefst solo, of eventueel met twee. De NTFU geeft tips voor een solorit. Wil je toch in een groep fietsen? Houd dan rekening met het volgende:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot alle overige verkeersdeelnemers, dus ook tot je groepsgenoten.
  • Ga je toeren? Doe dit dan met maximaal 4 personen.
  • Ga je intensiever trainen? Doe dit dan zoveel mogelijk solo, of hooguit met een vast trainingsmaatje.

Daarnaast blijft het advies: vermijd zware trainingen en risico’s. En snuit je neus alleen in een papieren zakdoek, ook tijdens het fietsen. Dus geniet van de sport, maar doe dit met verstand. Wij blijven een dringend beroep doen op jullie eigen verantwoordelijkheid. Blijf de richtlijnen volgen. Laten we onze nieuwe vrijheid niet misbruiken. Alleen op deze wijze krijgen we het coronavirus onder controle.

Wanneer de positieve ontwikkelingen aanhouden worden de clubtrainingen voor senioren mogelijk vanaf 1 juli 2020 in aangepaste vorm hervat. Een definitief besluit hierover wordt gecommuniceerd via deze pagina.


Eerstvolgende update: uiterlijk 5 juli

Clubhuis: gesloten voor leden.

Welke clubtrainingen gaan er momenteel door? 

 

t/m 12 jaar

12-18 jaar

Senioren

Maandag

 

 

 

Dinsdag

 

19.00 – 20.30

 

Woensdag

 

 

 

Donderdag

 

 

 

Vrijdag

 

 

 

Zaterdag

9.30 – 12.00

 

 

Zondag

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur TWC ‘t Verzetje
Eric, Ruben en Leon

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten
Snelmenu

Ga snel naar:

» Webshop voor leden

Aankomende activiteiten