Bootcamp

Na de positieve reacties van de deelnemers over de bootcamp tijdens de jaarlijkse spinningsmarathon willen we bootcamp ook aanbieden aan onze leden. Deze trainingen vinden wekelijks op de dinsdagavond plaats van 19.30 tot 20.30 uur bij het clubhuis. De training wordt gegeven door Aliene Danen van Bewust Fit en Gezond.

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM op en wordt er getraind op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is desinfecterende handgel aanwezig en alle sportattributen worden schoon gemaakt.

Inschrijven

  1. Ga naar Bootcamp 2020
  2. Maak een nieuwe gebruiker aan via Inloggen of gebruik je bestaande inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord)

Zorg ervoor dat je bij Naam een herkenbare naam invult, deze is zichtbaar op de deelnemerslijst.

Het inschrijven voor bootcamp kan vanaf twee weken van tevoren, tot 15 minuten voor de daadwerkelijke training. Afmelden (onvoorziene omstandigheden nagelaten) graag uiterlijk op de maandag 19.30uur voor de les van dinsdag. Dit i.v.m. voorbereiden van de les.

Bootcamp 2019
Bootcamp 2019

Inschrijving annuleren?

Als je toch niet kunt haal dan je reservering zo gauw mogelijk weer weg. Hierdoor krijgt de eerstvolgende op de wachtlijst bericht dat hij/zij alsnog kan komen.

Als het niet lukt een gebruiker aan te maken of als je andere problemen met het systeem hebt, neem dan contact op met inschrijvenbootcamp@twctverzetje.nl.

De bootcamp wordt gegeven door Aliene Danen van Bewust Fit en Gezond
  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten
Snelmenu

Ga snel naar:

» Webshop voor leden

Aankomende activiteiten