Barmedewerker gezocht

Corona is in Nederland nu min of meer onder controle. We kunnen vanaf 1 juli weer in grotere groepen fietsen! Het clubhuis wordt momenteel aangepast zodat de sporters daar binnenkort van een gratis kopje koffie (of thee) en van een snack kunnen genieten. Dat is belangrijk, want fietsen in clubverband is immers ook samen nagenieten van een inspanning en de verhalen van onderweg delen. Daarvoor hebben we een kantine.

Vanaf woensdag 8 juli serveren we de koffie in de buitenlucht aan statafels, op 1.5 meter afstand zoals de huidige regels zijn. Zodra binnen alles op orde is kunnen we het clubhuis en de kantine weer benutten. Ook hier wordt de 1.5 meter afstand gehouden. Op de woensdagavonden verzorgt Jack van Deutekom vanaf 8 juli de bardiensten. Hij zal zich nog aan onze leden voorstellen.

Op de zondagochtenden genieten er doorgaans nog meer leden van de clubtrainingen. Hierbij maken we als vereniging ook graag gebruik van de kantine. Echter… Na diverse oproepen hebben wij nog niemand gevonden die voor ons de bardiensten wil doen op de zondagochtenden. Dat is heel jammer want dat betekent dat de kantine op de zondagen helaas gesloten blijft!

Daarom een allerlaatste oproep:

Vraag eens rond of er binnen jouw familie of binnen jouw kennissenkring iemand is die bij ons op de zondagochtenden bardiensten wil draaien. Iedereen is hier welkom, zowel jong als oud. Deze functie MOET echt vervuld worden, de kantine moet weer tot leven komen.

Schroom dus niet om mensen in je omgeving te benaderen. Doe het voor de club!

We zoeken iemand die op de zondagen rond de klok van 12 uur enkele uurtjes aanwezig wil zijn in het clubhuis om drankjes en snacks aan te bieden voor terugkerende renners. En die na afloop zorgt voor een opgeruimd en hygiënisch clubhuis (mede i.v.m. het coronavirus). Voor de liefhebber hebben we WiFi. Ook houden we rekening met vakanties.

Onze vergoeding bedraagt € 11 per zondag (belastingvrije vrijwilligersbijdrage).

Voor vragen en aanmelden neemt je contact op met Felix Helmich via 06-34773680 en beheer@twctverzetje.nl.

TWC 't Verzetje - Snertrit 2020
  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten