Clubactiviteiten opgeschort

Update 23 maart: “Meer clubactiviteiten opgeschort”

In Nederland is het RIVM de organisatie die alle informatie omtrent het coronavirus heeft en voor de voorlichting over het verloop en de aanpak in Nederland zorgt. Door de toenemende verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft het kabinet gistermiddag nieuwe maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. Hierdoor dringen RIVM, overheid, KNWU en NTFU erop aan om activiteiten die in maart op de agenda staan niet door te laten gaan.

TWC ’t Verzetje volgt deze richtlijnen en heeft daarom besloten om alle clubactiviteiten t/m 31 maart 2020 te annuleren. Hieronder vallen o.a. de voorjaarstrainingen, spinninglessen, jeugdtrainingen en clubritten op woensdag/zondag. Deze maatregel houdt ook in dat het clubhuis in deze periode gesloten blijft voor alle Verzetje-leden.

Wat kun je zelf doen?

Volg de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op: verminder sociale contacten sterk, was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek, schud geen handen en blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Meer informatie over het coronavirus vind je op de website van het RIVM.

Bestuur TWC ’t Verzetje

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten
Snelmenu

Ga snel naar:

» Webshop voor leden

Aankomende activiteiten
apr
19
zo
2020
09:00 Tijdrit Heuvel Senioren en Junioren @ TWC 't Verzetje
Tijdrit Heuvel Senioren en Junioren @ TWC 't Verzetje
apr 19 @ 09:00
LET OP: De tijdrit start om 9.00uur maar inschrijven is van 8.00-8.30uur.
apr
21
di
2020
19:00 Tijdrit Heuvel Jeugd @ TWC 't Verzetje
Tijdrit Heuvel Jeugd @ TWC 't Verzetje
apr 21 @ 19:00
LET OP: De tijdrit start om 19.00uur maar inschrijven is van vanaf 18.30uur.
mei
21
do
2020
hele dag Jubileumtocht @ TWC 't Verzetje
Jubileumtocht @ TWC 't Verzetje
mei 21 – mei 23 hele dag