Clubactiviteiten opgeschort

In Nederland is het RIVM de organisatie die alle informatie omtrent het coronavirus heeft en voor de voorlichting over het verloop en de aanpak in Nederland zorgt. Door de toenemende verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft het kabinet gistermiddag nieuwe maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. Hierdoor dringen RIVM, overheid, KNWU en NTFU erop aan om activiteiten die in maart op de agenda staan niet door te laten gaan.

TWC ’t Verzetje volgt deze richtlijnen en heeft daarom besloten om alle clubactiviteiten t/m 31 maart 2020 te annuleren. Hieronder vallen o.a. de voorjaarstrainingen, spinninglessen, jeugdtrainingen en clubritten op woensdag/zondag. Deze maatregel houdt ook in dat het clubhuis in deze periode gesloten blijft voor alle Verzetje-leden.

Wat kun je zelf doen?

Volg de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op: verminder sociale contacten sterk, was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek, schud geen handen en blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Meer informatie over het coronavirus vind je op de website van het RIVM.

Bestuur TWC ’t Verzetje

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten