Voorjaarstrainingen 2019 weer geslaagd.

De afgelopen 3 zondagen hebben we wederom een aantal geslaagde trainingen verzorgd voor een groep regionale (en soms ook beginnende) fietsers die graag fietstips en -tricks wilden horen en zien. Fietsers ook die wilden ervaren hoe het is om in een groep te rijden. Fietsers ook die het misschien wel leuk vinden om bij onze verenging te komen fietsen.

De regen en de kou van de eerste 2 zondagen  werd ruimschoots overtroffen door de zonnige afsluiting op de laatste zondag. Enthousiaste deelnemers leerden in groepsverband te rijden, te waaieren, te klimmen en te dalen. Wat doet de fiets als je met een bepaalde snelheid een bocht aansnijdt of plotseling zou moeten remmen? Hoe zorg je ervoor dat je zo weinig mogelijk last hebt van de wind? Durf je uit het zadel te gaan om een beklimming aan te pakken? Blijf je de fiets beheersen als je een kleine ruimte met 10 andere fietsers moet delen?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190310_095822-1024x576.jpg


De positieve reacties na iedere training zeggen genoeg: heel leuk, nieuwe dingen geleerd, gezellig, vertrouwen gekregen. Allemaal punten waarvoor wij deze trainingen hebben opgezet. Wat het voor de trainers ook leuk en dankbaar maakt om te doen. Onze slogan is niet voor niets: “een leven lang fietsen”.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190310_100937-e1554495781128-576x1024.jpg

Volgend jaar reserveren we voor deze trainingen weer 3 zondagen (8, 15 en 22 maart). Noteer ze alvast in je agenda. Dan zien we jullie graag (terug).

  • Facebook
  • Strava
  • Instagram
  • Ledenpagina Facebook
Archief nieuwsberichten