Tijdrit Reichswald verreden

Afgelopen zondag 3 juni is in het Duitse Reichswald de tweede tijdrit van TWC ’t Verzetje verreden. Voldoende vrijwilligers dit keer om de tijdrit voor negen enthousiaste tijdrijders in goede banen te leiden, waarvoor dank!

 

Eenmaal aangekomen op het parcours bleek dat er vandaag ook een wandeltocht was, ter hoogte van de finish van de tijdrit. We hebben daarom de finish moeten verleggen en niet rechtsaf het laatste klimmetje richting parkeerplaats genomen, maar hier een stukje rechtdoor gefietst. De omstandigheden waren prima om een goede tijd neer te zetten, al blijft de Kartenspielerweg altijd lastig natuurlijk.

Junioren:

3 deelnemers, 3 podiumplaatsen. Joey Gubbels was hier veruit de snelste.De strijd om de tweede en derde plek was erg spannend, met slechts 1 seconde verschil mocht Jorg van den Burg de tweede plaats op het podium bezetten gevolgd door Stijn Tiemessen.

 

Niet-licentiehouders:

De hoogste plaats op het podium was hier voor Bram Esselink, met een tijd van 16:02. Een tijd die bij de licentiehouders ook zeker niet zou misstaan. Tweede plaats voor René Berns in een tijd van 16:47.

 

Licentiehouders:

Bij de licentiehouders liet Michel Ahoud wederom de snelste tijd noteren (13:50). Bijna anderhalve minuut achter Michel werd Eric Bouwmeister tweede. De derde tijd was voor René Gerritsen. De vierde en laatste tijd bij de licentiehouders was vandaag voor Eddy Janssen.

 

Hoe je 2 activiteiten ideaal kunt combineren liet Albert van Bremen vandaag zien. Nadat zijn parcourswacht ter hoogte van de Kartenspielerweg erop zat wandelde hij vandaar weer naar huis. Chapeau Albert!

 

Uitslag Reichswald 2018

De volledige uitslag is als volgt:

Uitslag Deelnemer Eindtijd
 Licentiehouders 
1 Michel Ahoud 00:13:50
2 Eric Bouwmeister 00:15:25
3 Rene Gerritsen 00:16:14
4 Eddy Janssen 00:17:36
Niet-licentiehouders 
1 Bram Esselink 00:16:02
2 Rene Berns 00:16:47
Junioren
1 Joey Gubbels 00:16:08
2 Jorg van den Burg 00:19:10
3 Stijn Tiemissen 00:19:11

 

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019.

test Twitter Media - Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die  TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019. https://t.co/s6IaqfJSqK

Starttijd zondagsritten vanaf 28-10-2018. Komend weekend gaat de wintertijd in. Dat betekent traditiegetrouw ook dat de vertrektijd van de zondagsritten aangepast wordt. Vanaf a.s. zondag vertrekken we om 9.30 uur bij het clubhuis!

REMINDER JAARFEEST ZATERDAG 27 OKTOBER 2018. Aanstaande zaterdag sluiten we het wegseizoen officieel af met het jaarfeest. Tijdens het jaarfeest zullen alle clubkampioenen gehuldigd worden in het clubhuis.... facebook.com/22757462392273…

Afgelopen weekend was het wederom raak voor Verzetje-renner Jorrick Boshove! Na zijn overwinning in Hillegom wist hij afgelopen weekend zelfs een Amateur-klassieker op zijn naam te schrijven!... twctverzetje.nl/2018/10/twee-m…

Trots om als club zo'n groot mooi evenement te kunnen en mogen organiseren. Maar dat kan niet zonder vrijwilligers. Die verdienen wellicht een nog groter podium dan de deelnemers. Hulde! facebook.com/22757462392273…