Gerrit komt op stoom

Dat er in mei ook veel kilometers gemaakt zijn valt te zien in de doorgegeven tussenstanden. Deze maand liefst 5 deelnemers die meer dan 1000 km reden! Gerrit spant daarbij de kroon met 2165 km. Wat zou hij van plan zijn?  Een nieuw jaarrecord?

De tussenstand na 8 toer-maanden ziet er nu zo uit:

 

 

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Afgelopen zondag werd de tweede tijdrit voor het clubkampioenschap van TWC 't Verzetje verreden. Na een afwijkend parcours te hebben afgelegd mogen Michel, Bram en Joey gefeliciteerd worden! »... twctverzetje.nl/2018/06/tijdri…

Aanstaande zondag: Tijdrit Reichswald De jonge jeugd zal hun tijdrit op dinsdag 5 juni rijden. Doe je ook mee? » twctverzetje.nl/2018/05/a-s-zo… twctverzetje.nl/2018/05/a-s-zo…

Een mooie toertocht welke start bij het Clubhuis. facebook.com/twctverzetje/p…