Heerlijk toeren in april.

Vele kilometers zijn gereden in april. Van gemiddeld 400 km per senior deelnemer in maart ging dat in april naar ruim 600 km per deelnemer. Gerrit spant wel de kroon met 1680 km. Ook bij de junioren gaan de gemiddelde km’s omhoog van gemiddeld 160 km in maart naar 275 km in april over nu 7 junior deelnemers.

De tussenstand in het toerklassement t/m april is nu:

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

@joostaelmans Deze wielerronde gaat niet door maar wij organiseren 16 september de Ronde van Bemmel i.c.m. NK Masters en OLKT. Info twctverzetje.nl

Op 16 september 2018  organiseren wij wederom het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden voor Masters in Bemmel. Het evenement wordt gecombineerd met het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden (OLKT), Dikke Banden Race en de Wielerronde van Bemmel. Info: facebook.com/45744926779801…