Heerlijk toeren in april.

Vele kilometers zijn gereden in april. Van gemiddeld 400 km per senior deelnemer in maart ging dat in april naar ruim 600 km per deelnemer. Gerrit spant wel de kroon met 1680 km. Ook bij de junioren gaan de gemiddelde km’s omhoog van gemiddeld 160 km in maart naar 275 km in april over nu 7 junior deelnemers.

De tussenstand in het toerklassement t/m april is nu:

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Afgelopen weekend was het wederom raak voor Verzetje-renner Jorrick Boshove! Na zijn overwinning in Hillegom wist hij afgelopen weekend zelfs een Amateur-klassieker op zijn naam te schrijven!... twctverzetje.nl/2018/10/twee-m…

Trots om als club zo'n groot mooi evenement te kunnen en mogen organiseren. Maar dat kan niet zonder vrijwilligers. Die verdienen wellicht een nog groter podium dan de deelnemers. Hulde! facebook.com/22757462392273…

Mooi stukje over de DikkeBanden Race in Bemmel van gisteren, door De Gelderlander twitter.com/dgbetuwe/statu…