A.s. zondag: Tijdrit Reichswald

Na Tijdrit Heuvel is het aanstaande – zondag 3 juni 2018 – tijd voor de tweede tijdrit die meetelt voor het clubkampioenschap: Tijdrit Reichswald.

 

In tegenstelling tot de andere tijdritten van TWC ‘t Verzetje heeft Tijdrit Reichswald een heuvelachtig verloop. Over een afstand van 10,7 km strijden zondagochtend de Senioren met én zonder licentie, de Junioren en de Dames hun race tegen de klok. De jonge jeugd is aanstaande dinsdag 5 juni aan de beurt voor hun 800 meter klimwerk, als variant op deze tijdrit.

 

Bij de Senioren met licentie (Senioren-A) bleek de winnaar van de tijdrit in het Duitse grensgebied tevens de uiteindelijke winnaar. Zal Michel Ahoud hier voor ‘t eerst kunnen prolongeren? Aan zijn huidige vorm zal het niet liggen, zo bleek al tijdens menig clubtraining afgelopen maand.

 

Verzetje-leden verzamelen om 8.00 uur in het clubhuis voor de inschrijving. Niet veel later vertrekken deelnemers en vrijwilligers naar de start op de Kartenspielerweg in het Reichswald. De finish is traditigetrouw op de Hövel in Kranenburg. Voor het complete parcours kijk je hier.

 

Vrijwilligers

Een goede en veilige tijdrit kan alleen worden gereden met voldoende vrijwilligers. We hebben al een aantal enthousiaste vrijwilligers, maar om alles goed te laten verlopen zijn we opzoek naar een paar extra vrijwilligers. Zij zullen assisteren bij de start, finish of langs de route. Ook fotografen zijn welkom! Aanmelden als vrijwilliger kan bij Eddy Janssen via wedstrijdcommissie@twctverzetje.nl.

Archief

Bekijk hier de uitslagen van 2017, 2016, 2015 en 2014.

 

Records

Op het huidige parcours van Tijdrit Reichswald staan de volgende records genoteerd:

Sen. A Cor v.d. Ploeg 14.39,53 2011
Sen. B Edwin Laurentzen 16.00,36 2011
Junioren Mark de Langen 15.19,31 2013
Dames Irene Gerritsen 16.49,58 2016
Jeugd Teun Geurts 1.43,02 2012 0,8 km

 

 

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019.

test Twitter Media - Namens het bestuur wensen wij alle leden, medewerkers, oud leden kortom iedereen die  TWC 't Verzetje een warm hart toedraagt hele fijne kerstdagen toe en een gezond en gelukkig 2019. https://t.co/s6IaqfJSqK

Starttijd zondagsritten vanaf 28-10-2018. Komend weekend gaat de wintertijd in. Dat betekent traditiegetrouw ook dat de vertrektijd van de zondagsritten aangepast wordt. Vanaf a.s. zondag vertrekken we om 9.30 uur bij het clubhuis!

REMINDER JAARFEEST ZATERDAG 27 OKTOBER 2018. Aanstaande zaterdag sluiten we het wegseizoen officieel af met het jaarfeest. Tijdens het jaarfeest zullen alle clubkampioenen gehuldigd worden in het clubhuis.... facebook.com/22757462392273…

Afgelopen weekend was het wederom raak voor Verzetje-renner Jorrick Boshove! Na zijn overwinning in Hillegom wist hij afgelopen weekend zelfs een Amateur-klassieker op zijn naam te schrijven!... twctverzetje.nl/2018/10/twee-m…

Trots om als club zo'n groot mooi evenement te kunnen en mogen organiseren. Maar dat kan niet zonder vrijwilligers. Die verdienen wellicht een nog groter podium dan de deelnemers. Hulde! facebook.com/22757462392273…