Webshop tijdelijk heropend

De webshop voor het bestellen van clubkleding is weer tijdelijk geopend. De webshop staat open tot en met zondag 11 maart 2018. Dan sluit de webshop en wordt de kleding gemaakt, reken op een levertijd van ongeveer 8 weken. De webshop gaat pas na de zomervakantie weer opnieuw open.

 

De webshop is te benaderen via www.twctverzetje.nl/bioracer.

 

Je komt dan op de website van Bioracer bij onze eigen webshop. Maak een account aan en je kunt de kleding bestellen. Afrekenen doe je direct in de webshop, zodra de kleding geproduceerd is kun je die ophalen bij Ouwerling.


Een paar aandachtspunten:

 • Aan de webshop zijn korte broeken en lange broeken toegevoegd. Bij de korte broeken is er keuze tussen broeken met of zonder bretels.
 • Let er bij het bestellen op dat bij veel kledingstukken een onderscheid gemaakt wordt tussen heren en dames maten. In de naam van het artikel is aangegeven of het gaat om een dames uitvoering (women)
 • De volgende items vind je nog niet in de webshop, maar zijn nog uit de oude collectie (beperkt) verkrijgbaar met korting in het clubhuis: beenstukken, armstukken, sokken, overschoenen, korte broeken (met name jeugd maten), lange broeken. Je kunt deze artikelen op de pasavond kopen en direct meenemen.
 • De prijs van een aantal artikelen is verlaagd. Het gaat om de ¾ broek, body en winterjack. De mensen die die artikelen bij de vorige ronde besteld hebben krijgen het verschilbedrag teruggestort op hun rekening.
 • Handschoenen zijn naar verwachting vanaf begin volgende week ook in het clubhuis te verkrijgen (staan niet in de webshop dus).
 • Als je een wit windjack (zonder opdruk) bestelt, reken er dan op dat deze ook 8 weken levertijd heeft.
 • Je bent dit seizoen nog niet verplicht om in de nieuwe kleding te rijden, je mag de shirts met Rabobank nog dragen. Vanaf volgend jaar mogen die shirts niet meer gedragen worden.
Pasavonden:
Er komen twee pas-avonden waarop je de Bioracer kleding kunt komen passen in het clubhuis. De data zijn nog niet bekend, doordat er problemen zijn met de levering.
De pas-avonden op 26 en 27 februari gaan daarom niet door, de ledenvergadering op maandag 26 februari wel.
De nieuwe pas-avonden zijn op 6 en 7 maart. Leden hebben hier een mail over ontvangen.
Levering kleding vorige bestelronde
Heb je in de vorige ronde kleding besteld? Vorige week is bekend geworden dat de kleding bij Bioracer klaar ligt voor verpakking. Zodra de spullen bij Ouwerling liggen krijgen leden hierover een mailtje.
Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, mail dan naar secretaris@twctverzetje.nl.

 

Reacties zijn gesloten.

 • Facebook
 • Twitter
 • Strava
 • Picasa
 • Ledenpagina Facebook

Starttijd zondagsritten vanaf 28-10-2018. Komend weekend gaat de wintertijd in. Dat betekent traditiegetrouw ook dat de vertrektijd van de zondagsritten aangepast wordt. Vanaf a.s. zondag vertrekken we om 9.30 uur bij het clubhuis!

REMINDER JAARFEEST ZATERDAG 27 OKTOBER 2018. Aanstaande zaterdag sluiten we het wegseizoen officieel af met het jaarfeest. Tijdens het jaarfeest zullen alle clubkampioenen gehuldigd worden in het clubhuis.... facebook.com/22757462392273…

Afgelopen weekend was het wederom raak voor Verzetje-renner Jorrick Boshove! Na zijn overwinning in Hillegom wist hij afgelopen weekend zelfs een Amateur-klassieker op zijn naam te schrijven!... twctverzetje.nl/2018/10/twee-m…

Trots om als club zo'n groot mooi evenement te kunnen en mogen organiseren. Maar dat kan niet zonder vrijwilligers. Die verdienen wellicht een nog groter podium dan de deelnemers. Hulde! facebook.com/22757462392273…

Mooi stukje over de DikkeBanden Race in Bemmel van gisteren, door De Gelderlander twitter.com/dgbetuwe/statu…