Spinningmarathon Alpe d’HuZes

Op zondag 25 februari organiseert Team Kanjers Elst in samenwerking met TWC ‘t Verzetje voor de derde maal een spinningmarathon voor Alpe d’HuZes. Van 9.30 tot 14.00 uur rijden de deelnemers zich in het zweet voor het goede doel waarbij diverse bekende beklimmingen virtueel getrotseerd zullen worden. De deelnemers zullen net als vorig jaar in het clubhuis getrakteerd worden op heerlijke beats en schitterende beelden.

De indeling van de spinninguren is als volgt:

  • 1e uur: 9.30 – 10.30 uur
  • 2e uur 10.45 – 11.45 uur
  • 3e uur 12.00 – 13.00 uur
  • 4e uur 13.15 – 14.15 uur

Deelnemers kunnen zich via het inschrijfformulier inschrijven voor 1 of meerdere uren. Dit kan bij de spinningles van woensdagavond in het clubhuis of door te mailen naar info@kanjerselst.nl. Zodra de inschrijfkosten van €7,50 per uur zijn voldaan, is de inschrijving definitief. Betalen kan via https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamkanjerselst2018.

Bekijk hier het evenement op Facebook

Wees er snel bij, want vol = vol!

De activiteiten van Team Kanjer Elst zijn te volgen op hun Facebookpagina, voor de spinningmarathon is een apart Facebook-evenement aangemaakt.

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

@joostaelmans Deze wielerronde gaat niet door maar wij organiseren 16 september de Ronde van Bemmel i.c.m. NK Masters en OLKT. Info twctverzetje.nl

Op 16 september 2018  organiseren wij wederom het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden voor Masters in Bemmel. Het evenement wordt gecombineerd met het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden (OLKT), Dikke Banden Race en de Wielerronde van Bemmel. Info: facebook.com/45744926779801…