Gerritsen behaalt podium Topcompetitie

Afgelopen weekend heeft Verzetje-renster Irene Gerritsen een podiumplaats bemachtigd in het eindklassement van de Topcompetitie Veldrijden voor Elite/Belofte Dames.

Door haar negende plaats bij de Elite/Belofte Dames in Huijbergen van afgelopen zaterdag wist zij haar directe concurrente Laura Krans enkele plaatsen achter zich te laten. Hierdoor haalde Irene genoeg punten binnen om haar podiumplaats voor het eindklassement veilig te stellen.

Aankomend weekend staat het NK Veldrijden in Surhuisterveen op het programma, waar Irene haar goede vorm wederom wil tonen. Vorig jaar was het NK Veldrijden in Sint Michielsgestel en werd ze 11e bij de Belofte Vrouwen. Een uitslag voor dit jaar heeft ze nog niet in gedachte. “Ik wil me graag focussen op mijn eigen race”, aldus Irene Gerritsen in de week voor het NK.

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Op 16 september 2018  organiseren wij wederom het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden voor Masters in Bemmel. Het evenement wordt gecombineerd met het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden (OLKT), Dikke Banden Race en de Wielerronde van Bemmel. Info: facebook.com/45744926779801…