Gerritsen behaalt podium Topcompetitie

Afgelopen weekend heeft Verzetje-renster Irene Gerritsen een podiumplaats bemachtigd in het eindklassement van de Topcompetitie Veldrijden voor Elite/Belofte Dames.

Door haar negende plaats bij de Elite/Belofte Dames in Huijbergen van afgelopen zaterdag wist zij haar directe concurrente Laura Krans enkele plaatsen achter zich te laten. Hierdoor haalde Irene genoeg punten binnen om haar podiumplaats voor het eindklassement veilig te stellen.

Aankomend weekend staat het NK Veldrijden in Surhuisterveen op het programma, waar Irene haar goede vorm wederom wil tonen. Vorig jaar was het NK Veldrijden in Sint Michielsgestel en werd ze 11e bij de Belofte Vrouwen. Een uitslag voor dit jaar heeft ze nog niet in gedachte. “Ik wil me graag focussen op mijn eigen race”, aldus Irene Gerritsen in de week voor het NK.

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Starttijd zondagsritten vanaf 28-10-2018. Komend weekend gaat de wintertijd in. Dat betekent traditiegetrouw ook dat de vertrektijd van de zondagsritten aangepast wordt. Vanaf a.s. zondag vertrekken we om 9.30 uur bij het clubhuis!

REMINDER JAARFEEST ZATERDAG 27 OKTOBER 2018. Aanstaande zaterdag sluiten we het wegseizoen officieel af met het jaarfeest. Tijdens het jaarfeest zullen alle clubkampioenen gehuldigd worden in het clubhuis.... facebook.com/22757462392273…

Afgelopen weekend was het wederom raak voor Verzetje-renner Jorrick Boshove! Na zijn overwinning in Hillegom wist hij afgelopen weekend zelfs een Amateur-klassieker op zijn naam te schrijven!... twctverzetje.nl/2018/10/twee-m…

Trots om als club zo'n groot mooi evenement te kunnen en mogen organiseren. Maar dat kan niet zonder vrijwilligers. Die verdienen wellicht een nog groter podium dan de deelnemers. Hulde! facebook.com/22757462392273…

Mooi stukje over de DikkeBanden Race in Bemmel van gisteren, door De Gelderlander twitter.com/dgbetuwe/statu…