Nieuwe clubkleding + pas-avonden

De nieuwe clubkleding is helemaal klaar! Het ontwerp van het shirt is aangepast omdat er nieuwe sponsoren op komen. De lay-out van de broeken blijft hetzelfde omdat daar de sponsor niet gewijzigd is. In onderstaand filmpje kun je zien hoe de nieuwe shirts er uit gaan zien. De rood/witte flanken aan de zijkant van het shirt zijn blauw geworden waardoor de aansluiting op de broeken wat beter verloopt. Voor de nieuwe clubkleding hebben we gekozen voor een vertrouwde naam: Bioracer.

Kleding bestellen & Pas-avonden
De kleding van Bioracer bestel je via een webshop. Deze webshop gaat op 12 december 2017 open en sluit weer op 26 december 2017. Je plaatst daar je bestelling, rekent af, en enkele weken later ontvang je een bericht dat je kleding gereed is. Deze ligt dan in een pakketje voor je klaar bij Ouwerling in Huissen en daar kun je de kleding ophalen.

Voordat je gaat bestellen wil je natuurlijk weten welke maat je precies nodig hebt en wil je misschien ook de kwaliteit van de kleding eerst met eigen ogen zien. Daarvoor organiseren we drie pas-avonden in ons clubhuis:

  • Dinsdag 12 december van 19.30 – 21.30
  • Woensdag 13 december van 19.30 – 21.30
  • Donderdag 14 december van 19.30 – 21.30

Tijdens deze avonden zijn er voorbeelden van alle kledingstukken aanwezig zodat je de kwaliteit kunt voelen, en er zijn uiteraard pas-sets om de juiste maat te bepalen. Als je op de pas-avond ook direct een broek van Biemme of andere accessoires wil kopen, neem dan contant geld mee zodat je direct kunt afrekenen. Op de pas-avond krijg je een formulier mee met instructies voor de bestelling op de webshop.

De webshop zal in het voorjaar en rond de zomer nog een keer tijdelijk open gaan (en ook dan houden we pas-avonden), maar houd er dan rekening mee dat er ook nog een levertijd van circa 6-8 weken op de kleding zit. Als je je kleding nu bij deze eerste bestelronde van december 2017 bestelt, dan weet je zeker dat je die kleding voor de start van het nieuwe seizoen in huis hebt.

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Wat een kanjers hebben we toch bij de jeugd. Door weer en wind trainen. Maar wel even schuilen voor het onweer vanavond. Dit verdiend een vette 👍dacht ik.

test Twitter Media - Wat een kanjers hebben we toch bij de jeugd. Door weer en wind trainen. Maar wel even schuilen voor het onweer vanavond. Dit verdiend een vette 👍dacht ik. https://t.co/hb3ZUUdefY

@JasperRenema @KNWU * Regionale renners mailen voor deelname aan het OLKT naam, woonplaats en leeftijd.

@JasperRenema @KNWU Regionale renners zonder licentie doen mee aan het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden (OLKT). Mailen doe je hiervoor naar olkt@twctverzetje.nl. Meer info komt op twctverzetje.nl/olkt

test Twitter Media - @JasperRenema @KNWU Regionale renners zonder licentie doen mee aan het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden (OLKT). Mailen doe je hiervoor naar olkt@twctverzetje.nl. Meer info komt op https://t.co/FvzYfL8fOR https://t.co/Xx3rnbC76B

@JasperRenema Licentiehouders schrijven zich in via MijnKNWU. De @KNWU hanteert op dit moment geen daglicenties, maar is er wel mee bezig (zie foto) voor 2019. Regionale renners zonder licentie schrijven in per mail. Zie ook nktijdrijden.nl.

test Twitter Media - @JasperRenema Licentiehouders schrijven zich in via MijnKNWU. De @KNWU hanteert op dit moment geen daglicenties, maar is er wel mee bezig (zie foto) voor 2019.
Regionale renners zonder licentie schrijven in per mail. Zie ook https://t.co/0njWo9hicN. https://t.co/HddfxtX2Oc