Extra pas-avond clubkleding!

Aanstaande dinsdag 19 december is er een extra pas-avond voor de nieuwe clubkleding van TWC ‘t Verzetje. Leden zijn tussen 19.30 en 21.00 uur welkom in het clubhuis.

 

Het bestellen van de nieuwe clubkleding gaat via de webshop: www.twctverzetje.nl/bioracer. Dit kan nog tot en met 26 december, daarna sluit de webshop.

 

In het voorjaar zullen we de webshop nog een keer openzetten zodat iedereen die nu niet in de gelegenheid is, dan alsnog kan bestellen.

Nieuwe clubkleding + pas-avonden

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Starttijd zondagsritten vanaf 28-10-2018. Komend weekend gaat de wintertijd in. Dat betekent traditiegetrouw ook dat de vertrektijd van de zondagsritten aangepast wordt. Vanaf a.s. zondag vertrekken we om 9.30 uur bij het clubhuis!

REMINDER JAARFEEST ZATERDAG 27 OKTOBER 2018. Aanstaande zaterdag sluiten we het wegseizoen officieel af met het jaarfeest. Tijdens het jaarfeest zullen alle clubkampioenen gehuldigd worden in het clubhuis.... facebook.com/22757462392273…

Afgelopen weekend was het wederom raak voor Verzetje-renner Jorrick Boshove! Na zijn overwinning in Hillegom wist hij afgelopen weekend zelfs een Amateur-klassieker op zijn naam te schrijven!... twctverzetje.nl/2018/10/twee-m…

Trots om als club zo'n groot mooi evenement te kunnen en mogen organiseren. Maar dat kan niet zonder vrijwilligers. Die verdienen wellicht een nog groter podium dan de deelnemers. Hulde! facebook.com/22757462392273…

Mooi stukje over de DikkeBanden Race in Bemmel van gisteren, door De Gelderlander twitter.com/dgbetuwe/statu…