feb
20
di
2018
19:00 Spinning jeugd
Spinning jeugd
feb 20 @ 19:00 – 21:00
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ‘t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Jeugdleden kunnen[...]
feb
21
wo
2018
19:30 Spinning senioren
Spinning senioren
feb 21 @ 19:30 – 20:30
Spinning senioren
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ‘t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Seniorleden kunnen[...]
feb
25
zo
2018
09:30 Spinning marathon Alpe d’HuZes @ Clubhuis TWC 't Verzetje
Spinning marathon Alpe d’HuZes @ Clubhuis TWC 't Verzetje
feb 25 @ 09:30 – 14:00
Op zondag 25 februari organiseert Team Kanjers Elst in samenwerking met TWC ‘t Verzetje voor de derde maal een spinningmarathon voor Alpe d’HuZes. Van 9.30 tot 14.00 uur rijden de deelnemers zich in het zweet voor het goede doel waarbij[...]
09:30 Spinning senioren
Spinning senioren
feb 25 @ 09:30 – 10:30
Spinning senioren
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ‘t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Seniorleden kunnen[...]
feb
27
di
2018
19:00 Spinning jeugd
Spinning jeugd
feb 27 @ 19:00 – 21:00
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ‘t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Jeugdleden kunnen[...]
19:30 Kleding pas-avond @ Clubhuis TWC 't Verzetje
Kleding pas-avond @ Clubhuis TWC 't Verzetje
feb 27 @ 19:30 – 21:30
 

Mooie afsluiting voorjaarstrainingen

Zondag 26 maart jl. was de laatste van 3 voorjaarstrainingen. Waar we de eerste 2 trainingen goed geoefend hebben op met name het waaierrijden (de harde wind hadden we daarbij in ons ‘voordeel’), fietsbeheersing, bochtentechniek en het veilig rijden in een groep, stuurden we deze zondag de deelnemers naar de heuvels rond Berg en Dal. Jos (Verhagen, rechter foto) legde uit hoe je een klim kan aanpakken, hoe je veilig moet afdalen. En herhaalden de oefeningen, als het nog niet goed (genoeg) ging. Souplesse wisselden we af met kracht en de deelnemers kregen tips mee, zodat ze er ‘thuis’ mee aan de slag kunnen.

En alsof we het niet konden laten: op weg weer naar het clubhuis vanaf De Sprok naar Bemmel in groepjes van 3/4 deelnemers een klein wedstrijdje houden, maar wel met de opdracht en grouppe te blijven en dus met elkaar te blijven waaieren. En ook toen zagen we, dat ‘de man in de deelnemer’ boven kwam drijven en het waaieren wat op de achtergrond verdween. En dat mag dan ook. De finish was immers in zicht.

Wat ons opviel? De deelnemers en de trainers hadden plezier tijdens de trainingen. Dat serieus oefenen regelmatig werd afgewisseld met een dolletje. Dat ook onderling contacten werden gelegd. En dat deelnemers aangaven de tips en trucs op te willen pakken in het nieuwe seizoen. Als beloning kregen we vanuit de deelnemers een heerlijke zelfgebakken appeltaart. Een mooie afsluiting van onze voorjaarstrainingen 2017!

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Wie daag jij uit om zondag 25 februari te spinnen voor het goede doel? fb.me/SG5E4de2

Plezier in het fietsen staat bij TWC 't Verzetje voorop, waarbij we de kans op een ongeluk of valpartij willen... fb.me/H2LP7HEY

Het 21 km lange parcours van het NK Tijdrijden 2018 voor Masters is (onder voorbehoud) bekend gemaakt. Bekijk het parcours hieronder of lees verder op nktijdrijden.nl. We wensen alle renners veel succes met alle voorbereidingen voor 16 september 2018! #NKTijdrijden2018

test Twitter Media - Het 21 km lange parcours van het NK Tijdrijden 2018 voor Masters is (onder voorbehoud) bekend gemaakt. Bekijk het parcours hieronder of lees verder op https://t.co/F3mTccrB33.

We wensen alle renners veel succes met alle voorbereidingen voor 16 september 2018! #NKTijdrijden2018 https://t.co/VeWCxXANnw

@STMACycling » Zoals beloofd staat het parcours van het NK Tijdrijden (onder voorbehoud!) online op nktijdrijden.nl Succes met alle voorbereidingen en graag tot 16 september 2018. #NKTijdrijden2018 #Bemmel