nov
26
zo
09:30 Spinning senioren
Spinning senioren
nov 26 @ 09:30 – 10:30
Spinning senioren
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ’t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Seniorleden kunnen[...]
nov
28
di
19:00 Spinning jeugd
Spinning jeugd
nov 28 @ 19:00 – 21:00
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ’t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Jeugdleden kunnen[...]
nov
29
wo
19:30 Spinning senioren
Spinning senioren
nov 29 @ 19:30 – 20:30
Spinning senioren
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ’t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Seniorleden kunnen[...]
dec
3
zo
09:30 Spinning senioren
Spinning senioren
dec 3 @ 09:30 – 10:30
Spinning senioren
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ’t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Seniorleden kunnen[...]
dec
5
di
19:00 Spinning jeugd
Spinning jeugd
dec 5 @ 19:00 – 21:00
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ’t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Jeugdleden kunnen[...]
dec
6
wo
19:30 Spinning senioren
Spinning senioren
dec 6 @ 19:30 – 20:30
Spinning senioren
Ook dit jaar kunnen we vanaf 1 november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van TWC ’t Verzetje. Meer informatie vind je in de nieuwsbrief of hier.   Seniorleden kunnen[...]

Michel Ahoud verpulvert concurrentie

Onder nazomers omstandigheden is de laatste tijdrit in het kader van het clubkampioenschap verreden, Tijdrit Dijk. Na afloop van het 19 kilometer lange dijkparcours kan ook de eindstand in het clubkampioenschap worden opgemaakt en zijn de kampioenen van 2017 in de verschillende categorieën bekend.

 

Bij de Senioren-A was Michel Ahoud vooraf torenhoog favoriet voor het clubkampioenschap bij de Senioren-A, mede doordat zijn naaste belagers van de afgelopen jaren niet bij alle tijdritten aanwezig waren. Jorrick Boshove lijkt dit jaar de smaak weer helemaal te pakken te hebben en heeft de eerste twee tijdritten wél gereden, waardoor Michel er in de voorbereiding op deze tijdrit duidelijk nog niet gerust op was.

Dat deze zorgen niet nodig waren, bleek deze zondagochtend. Michel Ahoud wist iedereen naar huis te rijden en er naast de dagzege ook met het Algemeen Clubkampioenschap vandoor te gaan door een tijd van 26:58 neer te zetten. In de Tijdrit Dijk was hij hiermee bijna een minuut(!) sneller dan Cor van der Ploeg die tweede werd en Ruud Steeghs die het podium compleet maakte.

 

Bij de Senioren-B waren de verschillen in het klassement ongeveer net zo groot, namelijk een halve minuut. Brhane Dbesay zou hierdoor 1,5 seconde per kilometer moeten goedmaken op de koploper in het klassement, Julius Janssen. Zondagochtend 3 september 2017 liet Julius echter zien dat hij in topvorm verkeert, door snoeihard over de Lingewaardse dijk te knallen. Hij zette een tijd neer van 28.02 en pakte daarmee de dubbelslag. Naast de overwinning in de Tijdrit Dijk pakt hij ook het clubkampioenschap bij de Senioren-B te pakken.

 

Bram Gerritsen had reeds een veilige voorsprong opgebouwd in de strijd om het clubkampioenschap bij de Junioren en wist naast zijn overwinning tijdens deze Tijdrit Dijk ook het clubkampioenschap bij de Junioren op te eisen. De Bemmelse fanatiekeling zette een tijd neer van 31.52, Joey Gubbels (33.24) en Stijn Tiemissen (36.12) reden ook naar een podiumplaats bij de Junioren.

 

Na bij de eerste twee tijdritten al de snelste te zijn, kwam voor Irene Gerritsen haar clubkampioenschap niet meer in gevaar. Zij legde Tijdrit Dijk af in een tijd van precies 31 minuten.

 

Alle clubkampioenen zullen gehuldigd worden tijdens de clubavond op 28 oktober 2017.

   
Irene Gerritsen Podium Junioren

Aanstaande dinsdag rijden de jeugdleden hun versie van de Tijdrit Dijk.

Om 18.45 uur kunnen alle deelnemers zich melden bij het clubhuis, waarna de strijd om het clubkampioenschap ook hier haar ontknoping kent.

 

Het parcours voor de jeugd loopt van Sprok tot op de dijk bij Bemmel.


Uitslag Tijdrit Dijk 2017:

Licentiehouders
Naam Tijd Punten
1 Michel Ahoud 00:26:58 15
2 Cor van der Ploeg 00:27:53 14
3 Ruud Steeghs 00:27:55 13
3 Eric Bouwmeester 00:28:48 13
5 Rene Gerritsen 00:30:51 11
6 Eddy Janssen 00:33:06 10
7 Bernd Mom 00:34:02 9
Niet Licentiehouders
Naam Tijd Punten
1 Julius Janssen 00:28:02 15
2 Brhane Dbesay 00:30:23 14
3 Bram Esselink 00:30:44 13
4 Ricardo Capelletti 00:30:51 12
Dames
Naam Tijd Punten
1 Irene Gerritsen 00:31:00 15
Junioren
Naam Tijd Punten
1 Bram Gerritsen 00:31:52 15
2 Joey Gubbels 00:33:24 14
3 Stijn Tiemissen 00:36:12 13

Reacties zijn gesloten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Strava
  • Picasa
  • Ledenpagina Facebook

Nu de herfst toch echt aangebroken is, ligt de focus alweer op een nieuw seizoen. Ook het toerklassement is... fb.me/2et55xeew

Vannacht gaat de wintertijd in, wat betekent dat we anderhalf uur langer kunnen slapen! Waarom? Omdat de rit op... fb.me/1wfHSajI8

Jaarfeest jeugdleden 't Verzetje Aanstaande zaterdag (28 oktober) is het speciale jaarfeest voor alle... fb.me/8Vbzu4fyr

Helaas twee dagen te laat voor de echte uitzending, maar in het filmpje toch enkele jeugdleden van ''t Verzetje... fb.me/vU3Eh87z

Helaas twee dagen te laat voor de echte uitzending, maar enkele jeugdleden van 't Verzetje komen in de... fb.me/DSZuUzw8

Ook Hét Gemeente Nieuws blikt terug op het OLKT en de Rabo Wielerronde Bemmel... fb.me/1qu6Oj5J5

Goud voor Dumoulin én Van Vleuten. Wat een mooi koppel. Welk koppel gaat er bij onze koppeltijdrit met het goud... fb.me/5iag9t4s1

Aanstormende talenten staan vandaag op de voorpagina van De Nieuwe Krant! #dejeugdheeftdetoekomst fb.me/2x53govyl